SPAr tid og penge

Komplet digitalt APV System

Enkelt online værktøj til lovpligtig arbejdspladsvurdering (APV) og forbedring af arbejdsmiljøet. APV systemet er altid automatisk opdateret, og i henhold til seneste lovgivning på området. Fuld support og APV skema skabeloner til alle brancher inkluderet. 

1. Online APV undersøgelse

Undersøg nemt hvordan de ansatte oplever indflydelse på deres arbejde, stress, trivsel, udviklingsmuligheder, samt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. 

Vi tilbyder APV skabeloner til alle brancher baseret på Arbejdstilsynets krav (på dansk og engelsk), og du kan selv efterfølgende redigere alle spørgsmål, tilføje, slette, ændre vægtning mm.

Mulighed for avanceret segmentering, forgrening (skip logic) og meget mere.

2. APV rapport og analyse

Brugervenlig og hurtig analyse af undersøgelsens resultater med komplet rapport i PDF format. 

Rapporten indeholder en prioriteret liste over eventuelle arbejdsmiljøproblemer på en overskuelig måde, og gør jer i stand til at igangsætte dialog og handlinger på baggrund af data.

Mulighed for sammenligning/ benchmarking af forskellige segmenter, fx afdeling, køn, alder mm – også ved 100% anonyme undersøgelser.

Alle APV data kan eksporteres til Excel eller andre systemer for videre analyse af arbejdspladsvurderingen.

3. APV handlingsplaner

Skab struktur og nedbring tidsspilde ved løsning af arbejdsmiljøproblemer, og skab forpligtelse for hvert medlem af team’et.

De ansvarlige har alle nødvendige oplysninger og dokumenter samlet digitalt, og får automatisk notifikationer.

Der kan oprettes handlingsplaner direkte fra undersøgelsens resultater.

Mulighed for at dele handlingsplaner på medfølgende app til medarbejderne som lovpligtig dokumentation.

4. Dokumentation af arbejdspladsvurdering

Alle undersøgelsesresultater, handlingsplaner mm findes altid online på APV systemet. Således opfyldes det skriftlige krav enkelt og sikkert.

Medfølgende medarbejder-app kan eventuelt bruges til løbende indberetninger om arbejdsmiljøforhold, fx nærved-ulykker eller sikkerhedsproblemer.

Mulighed for avanceret adgangsbegrænsning, roller, 2-faktor godkendelse og meget andet.

Alle data opbevares sikkert og GDPR compliant i EU.

MC2 therapeutics har benyttet Oshure til vores seneste Arbejdspladsvurdering. Det har været en glæde at anvende systemet, og der har været en super hjælpsomhed undervejs fra deres side.

Det er et smidigt APV system og resultaterne præsenteres på en overskuelig måde.

Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte systemet.

Eva Bak Skov

Director Quality Assurance, MC2 therapeutics

Vi hjælper dig godt i gang med APV

Oshure har siden 2007, hjulpet tusindvis af private og offentlige virksomheder med digital APV via det komplette værktøj. Platformen er moderne og brugervenlig, og der følger mange interaktive guides, video’er samt en vidensbase om arbejdsmiljøarbejdet med.

Vi ønsker at vores løsninger er baseret på en kombination af tillid, troværdighed og fleksibilitet, og derfor er support og hjælp en fuldt integreret del af alle vores produkter.

Online APV system FAQ

Kan jeg selv bestemme, hvordan jeg vil lave min APV?

Ja, der er stadig metodefrihed i arbejdet med arbejdspladsvurdering (APV), og virksomheden skal ikke have godkendt proceduren og gennemførelsen af Arbejdstilsynet.

Arbejdstilsynet skal derimod føre tilsyn og være med til at sikre, at arbejde faktisk udføres. Tilsynet kan ikke umiddelbart give bøder for manglende APV, men derimod kan der gives bøder for overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen. Risikoen for dette kan netop minimeres med fokuseret brug af APV undersøgelser og handlingsplaner.

Oshures platform er et komplet online APV værktøj. Alt hvad du behøver for at gennemføre en digtial APV er inkluderet – også ubegrænset hjælp og support i hele forløbet.

Tager en Oshure APV undersøgelse højde for alle Arbejdstilsynets krav?

Oshure har udarbejdet en spørgsmålsdatabase, der bl.a. indeholder spørgsmål fra Arbejdstilsynets checklister – opdelt i over 75 branchespecifikke APV skema skabeloner. Spørgsmålene er organiseret og formuleret, så det både er nemt at besvare undersøgelsen og det er muligt at give nuancerede svar.

De branchespecifikke skabeloner sikrer, at din APV undersøgelse kommer rundt i alle hjørner – så medarbejderne får mulighed for at gøre opmærksom på problemer eller bekymringer, de måtte have.

Oshure kan dog ikke garantere at alle forhold i de enkelte virksomheder belyses – da der kan være unikke forhold i hver enkelt virksomhed.

Køber man APV systemet til en enkelt APV?

Et betalt abonnement gælder for et år af gangen, og kan bruges så ofte, det er nødvendigt, så længe abonnementet er aktivt. 

De fleste af vores kunder laver APV oftere end de lovpligtige hver 3. år – faktisk årligt i mange tilfælde. Ved at have et løbende abonnement, opbevarer vi jeres data sikkert og fortroligt, og der vil altid være mulighed for at lave benchmark, oprette flere handlingsplaner mm.

Findes APV skemaerne på engelsk?

Ja, alle vores APV skema skabeloner er lavet på dansk og oversat professionelt til engelsk. Mange skabeloner findes desuden også på tysk, litauisk, polsk, rumænsk, russisk og svensk.

Hvad er en digital arbejdspladsvurdering?

En digital arbejdspladsvurdering (APV) fra Oshure er et online værktøj, der hjælper virksomheder med at gennemføre den lovpligtige vurdering af arbejdsmiljøet. Formålet med en APV er at kortlægge og forbedre arbejdsmiljøet ved at identificere potentielle problemer som indeklima, støj, stress og trivsel.

Oshure tilbyder en digital platform, hvor virksomheder nemt kan udføre APV’er og integrere spørgsmål om trivsel og arbejdsglæde. Dette giver en helhedsorienteret vurdering af både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Systemet er brugervenligt og opdateres automatisk i henhold til den nyeste lovgivning.

Hvordan fungerer Oshures online APV-system?

Oshure tilbyder et brugervenligt online APV-system, der hjælper virksomheder med at gennemføre arbejdspladsvurderinger effektivt og i overensstemmelse med lovgivningen. Her er en oversigt over, hvordan systemet fungerer:

  • Digital Platform: Oshure’s system består af en medarbejder-app og et online administrationsmodul. Dette gør det muligt for både medarbejdere og ledere at deltage i APV-processen digitalt.
  • Automatiserede Processer: Systemet automatiserer mange af de manuelle opgaver, såsom udsendelse af spørgeskemaer, indsamling af svar og generering af rapporter. Dette sparer tid og reducerer risikoen for fejl.
  • Brugervenlige Spørgeskemaer: Medarbejdere kan nemt udfylde spørgeskemaer om deres arbejdsmiljø via appen. Disse spørgeskemaer er designet til at identificere både fysiske og psykiske arbejdsmiljøproblemer.
  • Rapportering og Analyse: Systemet analyserer de indsamlede data og genererer detaljerede rapporter, der fremhæver potentielle risici og områder, der kræver forbedring. Disse rapporter kan deles med medarbejderne og bruges til at udarbejde handlingsplaner.
  • Løbende Opdateringer: Oshure’s system er altid opdateret i henhold til den nyeste lovgivning, hvilket sikrer, at virksomhederne overholder alle krav til arbejdspladsvurderinger.
  • Support og Hjælp: Oshure tilbyder omfattende support via telefon, email og online chat. Der er også indbyggede guides og tjeklister i systemet, som hjælper brugerne med at navigere gennem APV-processen.
Hvilke fordele er der ved at bruge et online APV-system?

Fordelene inkluderer tidsbesparelse, bedre datahåndtering, nem adgang til historiske data, og muligheden for at generere detaljerede rapporter hurtigt. Det kan også forbedre medarbejdernes engagement ved at gøre processen mere interaktiv.

Er et online APV-system sikkert at bruge?

Ja, de fleste online APV-systemer er designet med høj sikkerhed for at beskytte følsomme oplysninger. Oshure anvender bl.a. kryptering og andre sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dataene forbliver private og sikre.

PRØV OS GRATIS

Prøv os uden forpligtelser i 30 dage